Account Password - Salasana

Palvelun salasana tulee vaihtaa aika ajoin.

Jos salasana on kadonnut tai unohtunut, voit itse resetoida salasanan. Kts. tämä sivu.

Resetointi edellyttää, että Cpanelin kontaktisähköpostiosoitteena on voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Huolehdi, että  kontaktiosoitteesi on tomiva sähköpostiosoite.

Salasanan voit vaihtaa Cpanelista seuraavasti

Kirjaudu sisään Cpaneliin ja valitse kuvake "Change password", klikkaa se auki.

Kirjoita ensimmäiseen kenttään vanha salasanasi ja kahteen seuraavaan uusi salasana. Voit luoda uuden salasanan myös generaattorilla.