cPHulk Brute Force Protection

Palvelimen ohjelma estää salasanojen arvauksen. IP-osoite, josta epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä tulee viisi, lukkiintuu ensin viideksi minuutiksi.

Mikäli et muista web-hotellipalvelusi salasanaa, älä yritä arvata sitä useita kertoja peräkkäin, vaan tilaa uusi salasana Cpanelin kirjautumisivulta.

Uuden salasanan tilaus edellyttää, että muistat käyttäjätunnuksesi ja olet pitänyt ilmoittamasi sähköpostiosoitteen ajan tasalla.

Resetoidessasi salasanaa seuraa näytön ohjeita.