Sähköpostiasetukset ja tilien luonti

Voit luoda sähköpostitilit, ohjaukset ym. Cpanelista. Valitse "Email Accounts" kuvake ja klikkaa se auki

Tämän jälkeen saat ruudullesi Email Accounts - valikon, josta voit luoda itsellesi uuden sähköpostitilin.

Kirjoita Email-kenttään sähköpostitilin nimi ja anna sille salasana. Salasanan voit luoda myös Password Generator - nappia painamalla. Määrittele Mailbox Quota kenttään postilaatikon tilan koko. Huomioi, että se ei voi olla suurempi kuin mitä web-hotellipalvelun kokonaistila. Paina lopuksi Create Account - nappia ja saat ilmoituksen, että tili on luotu.