Sähköpostitilin luominen Iphoneen tai Ipadiin

Web-hotelliisi sisältyvät sähköpostitilit voidaan luoda Iphone - puhelimeen tai Ipadiin seuraavan ohjeen mukaisesti.

Huomaa, että asetukset ovat periaatteessa samat kuin tilit luotaessa oman tietokoneesi sähköpostiohjelmaan kuten MsOutlook, Windows Live tai Mozilla Thunderbird. Tai muuhun älypuhelimeen kuten Nokia tms.

Käyttäjätunnus on aina sama kuin sähköpostiosoitteesi.

Salasana on se, jonka olet antanut tälle sähköpostitilille, kun olet luonut sen ensin Cpanelissa.

Tiliä luotaessa Iphone kysyy käytetäänkö IMAP vai POP3 protokollaa. Tähän voidaan laittaa kumpi tahansa. Kts. myös tämä ohje.

Syötä käyttäjätunnus ja salasana erittäin huolellisesti. Väärin syötetty salasana tai käyttäjätunnus hidastavat prosessia.

Vastaanottava postipalvelin

Vastaanottavan postin palvelin on aina sama kuin domainnimesi lisättynä "mail." etuliitteellä. Siis näin: mail.omadomainisi.com

Vastaanottavan postipalvelimen portti POP3 asetuksessa on 110

Vastaanottavan postipalvelimen portti IMAP asetuksessa on 143

Lähettävä postipalvelin

Lähettävän postin palvelin on aina sama kuin domainnimesi. Tähän ei tule mitään etuliitettä, vaan se on pelkkä domain. Siis näin: omadomainisi.com

Lähettävän postipalvelimen portti on 26

Käytettäessä SSL - muotoa

Kts. asetukset omasta Cpanelistasi. Asetukset löytyvät Mail-valikosta.