Sivujen luominen, päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Voit tehdä omat www-sivut esimerkiksi html- tai tekstieditorilla, joita saa ladata ilmaiseksi netistä. Sivujen siirtoon tarvitaan yleensä aina jokin FTP-ohjelma, ellei se sisälly jo valmiiksi edellämainittuhin ohjelmiin tai julkaisujärjestelmiin.

FTP-ohjelmia on myös saatavana ilmaiseksi netistä.

FTP-tunnukset ovat samat kuin Cpanelisi tunnukset.

Sivut voidaan siirtää palvelimelle myös Cpanelin FileManagerilla. Niitä on helppo myös muokata tällä, samoin ne voidaan poistaa tätä kautta.

Huomaa, että sivut tulee ladata palvelimelle siellä valmiina olevaan publix_html - kansioon, joka on linkitetty www-kansioon. Älä poista näitä kansioita palvelimelta. Äläkä myöskään muita jo siellä valmiina olevia kansioita. Itse luomasi kansiot voit huoletta poistaa.