Etusivu FI-hinnasto FI-tunnus Web-hotellit Help FAQ Contact Domainpalvelu - ehdot Tiedotteet

 

IMAP ja POP3 sähköpostiprotokollat

IMAP protokollassa sähköpostit synkronoituvat automaattisesti. Jos samaa sähköpostitiliä käytetään usealla eri laitteella, niin IMAP on silloin parempi vaihtoehto.

POP3 ei jätä saapuvia viestejä automaattisesti palvelimelle. Jos viestit halutaan jättää, ohjelman asetuksista tulee rastittaa "jätä postit palvelimelle" toiminto.

 

 

paluu Help-indeksiin