Index Manager

Index Managerilla voi estää, että kansion sisältö (hakemistopuu) ei ole näkyvissä.

Kirjaudu Cpaneliisi ja valitse Advanced-valikon alta linkki "Indexes". Valitse Web Root ja klikkaa sen jälkeen "Go".

Valitse se kansio tai kansiot, joiden sisällön haluat piilottaa. Tämä toiminto piilottaa kansion hakemistopuun.

Jos haluat suojata kansiot salasanalla / käyttäjätunnuksella. Katso tämä linkki. Salasanalla suojatut kansiot.