Cpanelin kontaktiosoite

Unohtuneen (FTP/Cpanelin) pääkäyttäjän salasanan saat itse tilattua omaan sähköpostiisi mikäli muistat käyttäjätunnuksesi. Tämän vuoksi Cpanelin kontaktiosoitteena tulisi pitää toimiva sähköpostiosoite aina ajan tasalla.

Cpanelin kontaktiosoitteen voit vaihtaa kirjautumalla Cpaneliisi.

Avaa linkki "Update Contact Info"

Kirjoita ensimmäiseen kenttään toimiva sähköpostiosoitteesi. Voit lisätä myös toiseen kenttään toissijaisen sähköpostiosoitteesi.

Voit myös rastittaa kuvassa näkyvät vaihtoehdot, jotka lähettävät viestin levytilan täyttymisestä, kuukausittaisesta liikennemäärästä ja sähköpostilaatikoiden täyttymisestä johtuvista seikoista.

Katso myös salasanan vaihto