Laskurin laittaminen kotisivuille

Kirjaudu Cpaneliisi ja avaa Software / Services valikosta "CGI Center"

Saat ruudullesi seuraavan valikon

Avaa "Counter", ja saat ruudullesi laskuri-ohjelman.

Voit muokata laskurin malleja (See styles), kehyksen vahvuutta muuttamalla arvoja (Frame Thickness) sekä kehyksen värejä ja taustan värejä.

Preview- nappia painamalla näet millaiselta laskuri näyttää sivuillasi. Make HTML- nappia painamalla saat ruudullesi laskurikoodin, joka tulee liittää www-sivuillesi HTML-koodiin.