MySQL tietokantaa käyttävien sovellusten asentaminen

Siirrä ensin sovelluksesi PHP-tiedostot normaalisti palvelimelle ja muokkaa koodia tarpeen mukaan.

Avaa Cpanelista MySQL Databases.

Kirjoita New Database kenttään tietokanta, jonka haluat luoda ja napsauta Create Database.

Lisää käyttäjät tietokannalle. Kirjoita username kenttään käyttäjä ja Password kenttään salasana.

PHP-koodisi käyttäjätunnus ja salasana tulee olla sama kuin tietokannan, jonka olet luonut Cpanelista.

php-admin sivun osoite on :2082/3rdparty/phpMyAdmin/index.php

HUOM! ennen kaksoispistettä tulee kirjoittaa oma domainnimi