Password Protect Directories  - Salasanalla suojatut kansiot

Voit luoda salasanalla avautuvat kansiot seuraavasti:

Kirjaudu Cpaneliisi ja valitse Security-valikon alta linkki "Password Protect Directories"

Luo kansio, jonka haluat salata. Klikkaa tuo kansio auki ja kirjoita sille käyttäjätunnus sekä salasana.

Salasanalla suojattuun kansioon voit laittaa niitä tiedostoja, kuvia ym., joita ei ole tarkoitettu yleisesti nähtäväksi.

Katso myös index manager