Web-hotellipalveluun sisältyvät seuraavat tilasto-ohjelmat, jotka löytyvät Cpanelin Logs-valikosta

Latest Visitors - Viimeisimmät vierailijat

Bandwidth - kuukausittainen liikennöintimäärä

Webalizer - tilasto-ohjelma lisätietoa englannin kielisellä sivulla

Awstats  - tilasto-ohjelma

Em. tilasto-ohjelmat näyttävät vierailijamäärät graafisesti ja sisältävät huomattavasti enemmän informaatiota kuin yksinkertainen laskuri-ohjelma, joka näyttää yleensä vain kävijöiden määrän. Tilastoista voit seurata monia asioita sivujesi virailijoista, kuten mm. sivulatausten määrää ja miltä palvelimilta sivuillasi on käyty.

Webalizer FTP - FTP-kirjautumisten / käytön seuranta

Tämä ohjelma ilmoittaa ne IP-osoitteet, joista palveluusi on kirjauduttu. Jos olet havainnut, että listaan on ilmestynyt ulkopuolisia IP-osoitteita, joista ei sivujasi pitäisi voida päivittää, on syytä vaihtaa palvelun salasana välittömästi Cpanelista, Preferences - valikosta.

Raw Access Logs

Yksinkertainen tekstimuotoinen tiedosto, joka on mahdollista ladata omalle koneelle.

Error log - virhelogi

Hyödyllinen virhelogi, joka auttaa pitämään sivuston virheettömänä. Error logista voit tarkistaa aika ajoin, että sivusi toimivat oikein. Jos jokin kuva tai tiedosto on jäänyt epähuomiossa siirtämättä palvelimelle, virhelogi ilmoittaa siitä.

Choose Log Programs

Tilasto - ohjelmat vievät jonkin verran tilaa web-hotellipalvelusi levytilasta. Tästä valikosta voit halutessasi poistaa käytöstä Webalizer / Awstats-ohjelmat.