Webmail - selaimelta luetteva sähköposti

Kun olet ensin luonut sähköpostililisi Cpanlista, voit käyttää tämän jälkeen webmail-ohjelmaa sähköpostiesi lukemiseen. Webmail toimii osoitteessa http://www.omadomainnimesi.com/webmail

Vaihtoehtonasi on kolme eri webmail-ohjelmaa, jotka toimivat useilla eri kielillä. Webmail - sivulta voit luoda mm. automaattivastauksen, sähköpostinsuodattimen ja uudelleenohjauksen.

Voit käyttää webmailiasi, vaikka käyttäisit myös muita sähköpostiohjelmia, jotka ovat asennettu koneeseesi.

Kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi ja sen salasanan, jonka olet luonut Cpanelista sähköpostitiliäsi varten. Käyttäjä voi itse muuttaa salasanan web-mailista. Muista turvallisuusohjeet, älä koskaan käytä sähköpostisi salasanana helposti arvattavaa sanaa.